Taking too long? Close loading screen.

Kuka

Hei, olen Anu, kulttuurisomen asiantuntija sekä innokas harrastelijapuutarhuri. Olen jo pidempään tehnyt työtä kulttuurisomen parissa museoissa, gallerioissa ja viimeiset vuodet oman toiminimen kautta museoita, kulttuuritapahtumia ja taiteilijoita konsultoiden, analyysejä tehden ja workshopeja somesta järjestäen.

Olen oppinut vertailemaan somen erilaisia apuohjelmia ja valitsemaan sen tehokkaimman kombon ideaaliseen somenhallintaan. Tiedän millaiset sisällöt toimivat eri kanavissa ja tiedän mitä lukuja big datasta kannattaa seurata, koska ja kuinka usein julkaista missäkin kanavassa ja mistä etsiä ne parhaat hashtagit. Olen oppinut maksetun somemarkkinoinnin saloja ja algoritmien anatomiaa. Kaikki oppimani on vakuuttanut minut siitä että kulttuuri tarvitsee ihan omanlaistansa somea.

Uskon että some on väline jota voi käyttää hyvin tai huonosti, hyvään tai pahaan. Voi levittää oikeaa tai valheellista tietoa, markkinoida pikamuotia tai kasvattaa pienestä ruohonjuuriliikkeestä merkittävän vaikuttajan. Uskon kulttuurin tekijöiden olevan niitä joiden käsissä somessakin syntyy ne kukoistavimmat puutarhat kunhan vaan välineet ovat hallussa. Algoritmit eivät voi oppia taiteen sisäisistä arvoista, mutta taiteilijat voivat oppia algoritmeistä, somen tekniikoista ja kesyttää ne palvelijoikseen. Siinä haluan olla apuna.

Valikko