Taking too long? Close loading screen.

Utbildning

Utgångspunkten för de kurser och workshops jag erbjuder är att förstå skillnaderna mellan de olika kanaler som erbjuds. När du förstår kanalernas funktioner är det enkelt att välja den mest lämpliga kombinationen och använda den som bäst passar dig. De populäraste kanalerna är sällan de mest lämpliga inom det kulturella området.

Inom det kulturella området betonas vikten av de för sociala medier speciellt anpassade hanteringsprogrammen. Regelbunden användning av sociala medier är viktig, men få har tid och lust att posta i flera kanaler varje dag. Det är speciellt irriterande och synd om man i ett läge av effektivt flow måste avbryta det man håller på med bara för att göra en status uppdatering. Med program som automatiskt sköter status uppdateringarna så kan du göra veckopubliceringar eller månatliga publiceringar, behändigt på en och samma gång. När du väljer detta arbetssätt så är även infon från de analytiska verktygen busenkel att följa. Jag rekommenderar vanligtvis gratis programmet Buffert eller programmet Hootsuite för 15€/månad. Om du bara är intresserad av automatisk schemaläggning så är Tailwind tillräckligt. Jag håller mig uppdaterad och testar kontinuerligt de senaste produkterna och programmen som släpps inom sociala medier.

Instagram är konstnärens gratis galleri. Facebook är det sociala vardagsrummet. Pinterest är butiken och katalogen. Om dessa tre program, de viktigaste kanalerna för konstaktören, håller jag separata workshops.

Meny